SROALEM.COM forum topluluğu her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir. Bu gelişim sürecinde, forum düzenini koruyacak ve üyelerimize yardımcı olacak gönüllü moderatör ekip arkadaşları arıyoruz.
Topluluğumuza katkı sağlamak ve moderasyon ekibimizin bir parçası olmak isteyen üyelerimiz, aşağıdaki başvuru formunu doldurarak moderatörlük başvurusunda bulunabilirler.
Yapılan başvurular, yönetim ekibimiz tarafından özel moderasyon paneli üzerinden değerlendirilerek oylamaya sunulacaktır. Değerlendirme süreci ortalama 3 gün sürmektedir ve sonuç başvuru sahibine gerekli kanallar aracılığıyla bildirilecektir.
Moderasyon ekibinde yer alacak kişilerden beklenenler:
• Forumu düzenli olarak takip etmek
• Bulunduğu bölümlerde düzeni ve forum kurallarını sağlamak
• Üyelere yardımcı olmak ve rehberlik etmek
• Raporlanan konularla ilgilenmek
• Forum içerisinde saygılı ve yapıcı bir iletişim dili kullanmak
Başvurular değerlendirilirken şu kriterler göz önünde bulundurulmaktadır:
✔ Forum içerisindeki aktiflik ve katılım
✔ Üyelere verilen yardımcı ve bilgilendirici cevaplar
✔ Paylaşılan içeriklerin kalitesi ve faydası
✔ Topluluk kurallarına uyum ve genel davranış
Topluluğumuza katkı sağlayacak, sorumluluk sahibi ve aktif üyelerimizi SROALEM.COM moderasyon ekibinde görmekten memnuniyet duyarız.
SROALEM.COM Yönetim Ekibi
Topluluğumuza katkı sağlamak ve moderasyon ekibimizin bir parçası olmak isteyen üyelerimiz, aşağıdaki başvuru formunu doldurarak moderatörlük başvurusunda bulunabilirler.
Yapılan başvurular, yönetim ekibimiz tarafından özel moderasyon paneli üzerinden değerlendirilerek oylamaya sunulacaktır. Değerlendirme süreci ortalama 3 gün sürmektedir ve sonuç başvuru sahibine gerekli kanallar aracılığıyla bildirilecektir.
Moderasyon ekibinde yer alacak kişilerden beklenenler:
• Forumu düzenli olarak takip etmek
• Bulunduğu bölümlerde düzeni ve forum kurallarını sağlamak
• Üyelere yardımcı olmak ve rehberlik etmek
• Raporlanan konularla ilgilenmek
• Forum içerisinde saygılı ve yapıcı bir iletişim dili kullanmak
Başvurular değerlendirilirken şu kriterler göz önünde bulundurulmaktadır:
✔ Forum içerisindeki aktiflik ve katılım
✔ Üyelere verilen yardımcı ve bilgilendirici cevaplar
✔ Paylaşılan içeriklerin kalitesi ve faydası
✔ Topluluk kurallarına uyum ve genel davranış
Topluluğumuza katkı sağlayacak, sorumluluk sahibi ve aktif üyelerimizi SROALEM.COM moderasyon ekibinde görmekten memnuniyet duyarız.
SROALEM.COM Yönetim Ekibi
Son düzenleme: