Duyuru Sroalem.com Yönetim Ve İletişim Bilgilendirmesi

SpartaSparta Doğrulanmış üye

Mastering
Yönetici
Admin
6
Aktiflik
SROALEM.COM, Silkroad topluluğunu bir araya getirmek, bilgi paylaşımını desteklemek ve oyuncular için güvenli bir platform oluşturmak amacıyla kurulmuştur. Forumumuzun düzenli, güvenli ve kaliteli bir ortam olarak kalabilmesi için yönetim ekibimiz aktif olarak çalışmalarını sürdürmektedir. 🚀

Yönetim Ekibi
SROALEM.COM yönetim ekibi; forum düzenini sağlamak, kullanıcılar arasında oluşabilecek sorunları çözmek ve topluluğun gelişimine katkı sağlamak amacıyla görev yapan yönetici ve moderatörlerden oluşmaktadır.

Yönetim ekibinin başlıca görevleri:

• Forum kurallarının uygulanmasını sağlamak

• Kullanıcılardan gelen şikayet ve talepleri değerlendirmek

• Forum düzenini ve kategori yapısını geliştirmek

• Topluluk içerisinde güvenli ve saygılı bir ortam oluşturmak

• Silkroad topluluğu için faydalı içerikleri desteklemek

İletişim
Forum ile ilgili herhangi bir sorun, öneri veya şikayetiniz olması durumunda yönetim ekibimizle aşağıdaki yöntemler üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Kanalları:

📞 Telefon:

08503031426

-----------------

💬 Whatsapp:

08503086924

📩 Forum Özel Mesaj:

Forum üzerinden herhangi bir yönetici veya moderatöre özel mesaj gönderebilirsiniz.

📧 E-posta:
info@sroalem.com

Sayfamızda Bulunan Discord Topluluğuna Katılabilirsiniz

Şikayet ve Destek
Forum içerisinde karşılaştığınız kural ihlallerini veya sorunları “Rapor Et” sistemi üzerinden yönetime bildirebilirsiniz. Yapılan bildirimler en kısa sürede yönetim ekibi tarafından incelenerek gerekli işlemler uygulanacaktır.

Öneri ve Geri Bildirim
SROALEM.COM topluluğunu daha iyi bir noktaya taşımak için kullanıcılarımızın görüşleri bizim için önemlidir. Forumla ilgili önerilerinizi Öneri & Geri Bildirim bölümünde paylaşabilirsiniz.

Topluluğumuza katkı sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ederiz. 🤝
Hep birlikte daha güçlü bir Silkroad topluluğu oluşturmak için çalışmaya devam ediyoruz.

Hakkımızda
SROALEM.COM, Silkroad Online oyuncularını bir araya getirmek amacıyla kurulmuş bir topluluk platformudur. Amacımız; oyuncuların bilgi paylaşımı yapabileceği, sunucularını tanıtabileceği ve oyun hakkında deneyimlerini paylaşabileceği güvenli ve düzenli bir ortam oluşturmaktır.

Forumumuzda Silkroad ile ilgili;

• Sunucu tanıtımları
• Rehber ve bilgi paylaşımları
• Oyun içi sistemler
• Teknik destek konuları
• Güncel duyurular ve etkinlikler gibi birçok içerik yer almaktadır.

SROALEM.COM, kullanıcıların özgürce bilgi paylaşabileceği ancak aynı zamanda saygı ve kurallar çerçevesinde iletişim kurabileceği bir platform olmayı hedeflemektedir.

Topluluğumuz her geçen gün büyümekte ve Silkroad oyuncuları için daha kaliteli bir ortam sunmak amacıyla geliştirilmeye devam etmektedir.

Bizimle birlikte bu topluluğun bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz.

Gizlilik Politikası
SROALEM.COM olarak kullanıcılarımızın gizliliğine önem veriyoruz. Bu gizlilik politikası, forumumuzu kullanırken hangi bilgilerin toplandığını ve bu bilgilerin nasıl kullanıldığını açıklamaktadır.

Toplanan Bilgiler
Forumumuza kayıt olurken aşağıdaki bilgiler toplanabilir:

• Kullanıcı adı
• E-posta adresi
• IP adresi
• Tarayıcı ve cihaz bilgileri

Bu bilgiler, forumun güvenliğini sağlamak ve kullanıcı deneyimini geliştirmek amacıyla kullanılmaktadır.

Bilgi Kullanımı
Toplanan bilgiler aşağıdaki amaçlarla kullanılabilir:

• Kullanıcı hesaplarının yönetilmesi
• Forum güvenliğinin sağlanması
• Kural ihlallerinin tespit edilmesi
• Kullanıcı deneyiminin geliştirilmesi

Çerezler (Cookies)
SROALEM.COM, kullanıcı deneyimini geliştirmek amacıyla çerezler kullanabilir. Çerezler tarayıcınız tarafından saklanan küçük veri dosyalarıdır.

Tarayıcı ayarlarınızdan çerez kullanımını devre dışı bırakabilirsiniz; ancak bu durumda forumun bazı özellikleri düzgün çalışmayabilir.

Bilgilerin Korunması
Kullanıcı bilgilerinin güvenliği bizim için önemlidir. Bu nedenle veriler yetkisiz erişimlere karşı korunmaktadır.

Üçüncü Taraf Bağlantılar
Forum içerisinde üçüncü taraf web sitelerine yönlendiren bağlantılar bulunabilir. Bu sitelerin gizlilik politikalarından SROALEM.COM sorumlu değildir.

Politika Güncellemeleri
SROALEM.COM yönetimi gerekli gördüğü durumlarda gizlilik politikasında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Forumumuzu kullanarak bu gizlilik politikasını kabul etmiş sayılırsınız.

Kullanım Şartları
SROALEM.COM forumunu kullanan tüm kullanıcılar aşağıdaki kullanım şartlarını kabul etmiş sayılır.

Genel Şartlar
• Forum kurallarına uymak tüm kullanıcılar için zorunludur.
• Forum içerisinde yapılan paylaşımlardan kullanıcıların kendisi sorumludur.
• Yönetim gerekli gördüğü durumlarda içerikleri düzenleme veya kaldırma hakkına sahiptir.

Hesap Kullanımı
• Her kullanıcı yalnızca bir hesap kullanabilir.
• Hesap güvenliği kullanıcı sorumluluğundadır.
• Başka bir kullanıcıyı taklit eden hesaplar kapatılabilir.

İçerik Sorumluluğu
Forum içerisinde paylaşılan tüm içeriklerin sorumluluğu paylaşımı yapan kullanıcıya aittir.

Aşağıdaki içeriklerin paylaşılması yasaktır:

• Yasa dışı içerikler
• Telif hakkı ihlali içeren materyaller
• Zararlı yazılım veya dolandırıcılık amaçlı içerikler
• Hakaret, tehdit veya nefret söylemi

Hesap Kapatma
Kuralları ihlal eden kullanıcıların hesapları geçici veya kalıcı olarak kapatılabilir.

Değişiklik Hakkı
SROALEM.COM yönetimi, kullanım şartlarında gerekli gördüğü değişiklikleri yapma hakkını saklı tutar.

Forum hizmetlerini kullanmaya devam eden kullanıcılar güncellenmiş şartları kabul etmiş sayılır.

SROALEM.COM Yönetimi

Son düzenleme:
SroAlem platformunda paylaşılan tüm dosya, içerik ve bağlantılar tamamen kullanıcıların kendi sorumluluğunda paylaşılmaktadır. Site yönetimi, kullanıcılar tarafından paylaşılan içeriklerin doğruluğu veya kullanımından doğabilecek herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Sitemizde yer alan dosyaları indirerek veya kullanarak doğabilecek tüm sorumlulukların kullanıcıya ait olduğunu kabul etmiş sayılırsınız. Ayrıca SroAlem ismi ve markası tescilli bir markadır. İzinsiz kullanılması, kopyalanması veya ticari amaçla kullanılması yasal işlemlere tabi olabilir.
Geri